Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: GDZIE NA WARSZTAT ???
PostWysłany: Nie Sty 24, 2010 11:23 am 
Dołączenie: Nie Sty 24, 2010 11:05 am
Witam
Od kilku juz lat mam problem z udaniem sie do mechanika w gliwicach za kazdym razem jak juz udam sie do jakiegos to totalna poraszka albo ceny sa z kosmosu albo trzyma auto z tydzien tak jakby chcial sobie nim pojazdzic albo wymienia wszystko tylko nie to co trzebe ostatnio to na grodgera niejaki Andrzej koles mowi ze bedzie dzis i ani sie nie odezwie dopiero jak ja zadzwonie to laskawie powie ze auta dzis nie bedzie bo costam jak chcesz z nim pogadac to ciagle go niema tylko jego pomagier co mu to obojetne bo nie on jest szefem , bylem tez na ul. Swietojanskiej tam gdzie LOK kiedys byl i to samo jeden otwarty od 15 to juz wogole musi byc panisko a obok niego tez cos kreca ale maja tylko mlotek i dlugo odstraszaja na samy wstepie wkoncu po 2 latach wluczenia sie i wydawanie zbednej kasy w autoryzowanym serwisie znajomy polecil mi chlopaka godnego polecenia ( jak ktos chce podam namiar ) ale chcialbym wiedziec czy Wy tez macie problemy z MECHANIKAMI ???

Profil  Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Panel

Góra Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum